Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2018-06-18T12:38:24+00:00

Despre Noi

Bit Alarms este o companie privata infiintata in anul 2012, care s-a desprins ca divizie de sisteme de securitate din firma Bit Invest, si executa lucrari de profil inca din anul 2008.

Am inceput activitatea cu lucrari in domeniul sistemelor de securitate si instalatiilor electrice de joasa tensiune.

Cu timpul activitatea firmei s-a diversificat, astfel am trecut la productia de tablouri de automatizare, produse care se adreseaza domeniului agricol, un domeniu intr-o continua crestere, si anume automatizarile pentru crearea microclimatului propice dezvoltarii culturilor de plante din sere si solarii.

Astfel am creeat un sistem care gestioneaza automat microclimatul dintr-o sera/solar, cu vizualizare/gestionare de la distanta, astfel ca beneficiarii sa poata practica o agricultura moderna, cu maximizarea productiei, scaderea costurilor cu personalul, interventia factorului uman facandu-se doar la nivelul plantarii, toaletarii, ierbicidarii si recoltarii, restul operatiunilor facandu-se automat.

La sfarsitul anului 2014, activitatea firmei s-a imbogatit prin creearea unei echipe de dezvoltare de aplicatii software personalizate.

Astfel am dezvoltat un sistem integrat de taxare si gestionare pentru flotele de transport rutier public de persoane, care gestioneaza vanzarile de bilete si abonamente de calatorie, raporteaza la dispecerat in timp real, si monitorizeaza de la distanta flota auto.

Suntem tineri, creativi, energici, si  garantam clientilor nostrii ca peste ani, sistemele proiectate si executate de noi vor fi functionale si cat mai putin depasite tehnologic.

Suntem profesionisti pasionati sa livram  solutii in concordanta cu nevoile clientului. Echipa noastra este formata din ingineri, specialisti IT, tehnicieni si electricieni scolarizati  atat prin cursuri autorizate de Ministerul muncii, cat si prin cursuri organizate de furnizori. Oferim echipamente de cea mai buna calitate si lucram permanent pentru a ne imbunatati performantele si a fi primii care vin in intampinarea nevoilor clientilor cu produse inovatoare.

Oferim clientilor nostri un parteneriat reciproc avantajos, printr-o comunicare continua, seriozitate in timpul desfasurarii proiectului si dupa finalizare.

Societatea detine autorizatii pentru toate tipurile de lucrari executate.

Oferim servicii de consultanta de specialitate, proiectare executie si mentenanta pentru :

  • Sisteme de securitate;
  • Instalatii electrice de joasa tensiune;
  • Automatizari microclimat sere si solarii;
  • Sisteme integrate de taxare si gestionare pentru flotele de transport rutier public de persoane.

Abordam proiecte in domeniul industrial, comercial si rezidential furnizand servicii complete de consultanta, proiectare si executie.

De asemenea executam lucrari de interventie service si mentenanta atat pentru echipamentele specifice montate de noi, cat si pentru alte echipamente.

Calitatea fiecarui proiect implica o reteta unica, dar in fiecare caz sunt urmarite trei elemente: planificare atenta a managementului de proiect, utilizarea sculelor si materialelor de inalta calitate si, cel mai important, o echipa experimentata si instruita, pregatita sa faca fata provocarilor.

Te invitam sa devii partenerul nostru!

error: Content is protected !!