Avize energetice si ATR

Avize energetice si ATR 2018-06-18T12:38:12+00:00

AVIZUL TEHNIC DE RACORDARE reprezinta documentul emis de catre operatorul de retea la cererea unui consumator pentru racordarea la reteaua nationala de distibutie a energiei electrice pentru un anumit amplasament, in vederea alimentarii cu energie.

Structura documentatiei necesara emiterii acestui aviz depinde de tipul de client solicitant.

Utilizatorii retelelor electrice au obligatia solicitarii avizului tehnic de racordare sau a actualizarii acestuia, dupa caz, inainte de a incepe executarea instalatiei de utilizare care urmeaza sa fie racordata la reteaua electrica, respectiv modificarea celei existente.

Va punem la dispozitie informatii detaliate privind obtinerea avizului tehnic de racordare, repspectiv situatiile in care se face solicitarea emiterii avizului de amplasament, lista documentelor necesare obtinerii acestuia, locatiile in care trebuie depuse, tarifele, termenele de emitere, formulare si tipizate.

Asiguram consultanta pentru elaborarea si depunerea documentatiei si obtinerea avizului de amplasament, aviz de racordare si contract pentru alimentare cu energie electrica, obtinerea autorizatiei de constructie si a altor avize sau acorduri necesare.

error: Content is protected !!