Bransamente electrice aeriene si subterane

///Bransamente electrice aeriene si subterane
Bransamente electrice aeriene si subterane 2018-06-18T12:38:36+00:00

BRANSAMENTELE ELECTRICE sunt instalatiile electrice care fac legatura intre  punctul de racordare la reteaua nationala de distributie si punctul de delimitare dintre instalatiile operatorului de retea  si instalatiile abonatului.

Punctul de delimitare a instalatiilor electrice dintre furnizor si abonat il constituie bornele de iesire din contorul de masurare a energiei electrice.

Firida de bransament este componenta bransamentului in care se realizeaza conexiunile intre racordul electric si coloanele electrice si unde se monteaza aparatele de protectie a coloanelor electrice.

Instalatiile electrice de racordare pot fi monofazate, trifazate, subterane sau aeriane in functie de topologia retelei de distributie, cerintele beneficiarului si conditiile de montaj.

Executam toate tipurile de racorduri electrice la tensiune nominala de 0,4 kV.

De asemenea, putem executa bransamente electrice de alimentare cu energie electrica pentru organizari de santier, legaturi provizorii, ocazionale sau separari fata de o instalatie existenta.

Lucrarile de foarte buna calitate executate cu echipe de electricieni autorizati ANRE avand experienta indelungata, sculele si materialele moderne utilizate ne recomanda drept un partener de incredere.

Detinem autorizatii pentru toate tipurile de servicii din portofoliu, care pot fi gasite la sectiunea Certificari.

error: Content is protected !!