Iluminat 2018-06-18T12:38:14+00:00

INSTALATIILE ELECTRICE DE ILUMINAT reprezinta ansamblul de echipamente electrice interconectate, care produce lumina artificiala in momentul alimentarii cu energie electrica.

Iluminatul este cel mai important element din mediul vizual. Sistemul de iluminat aferent unui obiectiv trebuie sa asigure anumiti parametrii cantitativi si calitativi pentru microclimatul luminos interior din fiecare incinta.

Un iluminat eficient, de calitate, asigura prin confort, o productivitate crescuta,  precum si un grad sporit de securitate si calitate a vietii.

Printr-o conceptie corecta a sistemelor de iluminat se realizeaza reducerea consumului de energie si scaderea costurilor globale aferente iluminatului.

Aplicatii:

– instalatii interioare sau exterioare de iluminat pentru uz casnic sau industrial aferente cladirilor civile si industriale asigura mediul propice desfasurarii activitatilor oamenilor;

– instalatii exterioare de iluminat architectural sunt folosite la punerea in valoare a arhitecturii cladirilor pe timpul noptii;

– instalatii exterioare de iluminat stradale si pietonale asigura vizibilitate in intuneric pentru autovehicule, biciclete si pietoni, reducand astfel numarul accidentelor rutiere, prevenind infractiunile si sporind sentimental de siguranta personala, precum si a securitatii proprietatilor publice si private.

Asiguram servicii de consultanta de specialitate, de masurare a parametrilor de iluminat, proiectare si executie pentru toate tipurile de instalatii electrice de iluminat cu cele mai noi m corpuri de iluminat, cu led-uri si lampi cu inductie.

error: Content is protected !!