Detectie si alarmare la incendiu

///Detectie si alarmare la incendiu
Detectie si alarmare la incendiu 2018-06-18T12:38:42+00:00

SISTEMELE DE DETECTIE SI ALARMARE LA INCENDIU instalate in cladiri identifica cu precizie fazele incipiente izbucnirii focului in zonele protejate semnalizand evenimentul, in vederea evacuarii zonei si interventiei pompierilor .

Pentru alegerea corecta a solutiei tehnice trebuie sa tinem cont de tipul si categoria de importanţă a construcţiilor, riscul de incendiu şi numărul ocupanţilor, precum si de destinaţia construcţiei.

De asemenea sunt foarte importante tipurile şi parametrii de funcţionare specifici ale echipamentelor, timpii de alarmare/alertare şi zonele protejate.

Componenta:

centrala de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu,conventionala sau adresabila;

detectoare de fum, de temperatura, combinati fum + temperatura, de gaz, bariere de fum;

declansatoare manuale in caz de incendiu;

dispozitive optice şi acustice de semnalizare locală in caz de incendiu pentru evacuarea personalului;

sisteme de transmitere la distanta a semnalelor provenite de la centrala de detectie.

Pentru a minimiza riscul producerii unui incendiu, este recomandat ca sistemele de detectie si alarmare sa fie interconectate cu sistemele de limitare, stingere si desfumare la incendiu.
Aplicatii:

– hale industriale si spatii de productie;

– centre comerciale;

– cladiri de birouri;

– hoteluri, pensiuni.
Instalarea este obligatorie pentru salvarea vietilor si protejarea bunurilor, obtinerea autorizatiilor si avizelor de securitate la incendiu, diminuarea cuantumului politei de asigurare.

Asiguram servicii de consultanta, asistenta tehnica pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu, proiectare, executie si verificari cu personal scolarizat  ce detine certificate de competente profesionale in domeniu. Utilizam echipamente si programe informatice de inalt nivel tehnologic, asigurand un plus de siguranta si calitate.

Detinem autorizatii pentru toate tipurile de servicii din portofoliu, care pot fi gasite la sectiunea Certificari.

error: Content is protected !!