Sisteme de control acces

///Sisteme de control acces
Sisteme de control acces 2018-06-18T12:38:19+00:00
sisteme de control acces

SISTEMELE DE CONTROL ACCES si PONTAJ reprezinta totalitatea elementelor  mecanice, electromecanice, electronice si software, interconectate astfel incat sa ofere functia de protectie, control si raportare intr-un obiectiv.

Asigura restrictionarea si monitorizarea accesului, cat si directionarea traficului gestionand automat intrarile si iesirile, marind astfel gradul de securitate.

SISTEMUL DE PONTAJ ofera informatii despre ora incepere/incheiere program de munca,  pauze, timp lucrat, timp absentat.Programul informatic poate exporta rapoarte de pontaj in programul de salarii.

Se poate utiliza local sau prin intermediul internetului.

Elemente componente:

– centrala de control acces si/sau pontaj, primeste informatii de la elementele sistemului, le prelucreaza, comanda caile de acces si stocheaza evenimentele;

– serverul de control acces si/sau pontaj cu program informatic  specializat, gestioneaza informatiile primite de la centrala;

– cititor de  proximitate,  tastatura numerica, identifica cartela acces, tag sau/si cod;

– card de proximitate, tag acces, cod numeric, buton cerere de ieșire- se prezinta cititorului sau/si tastaturii de proximitate;

– cale de acces: usa, poarta , bariera, turnichet, permite/blocheaza accesul;

– dispozitive de limitare fizica a  accesului, actioneaza asupra cailor de acces.

Sistemele de control acces se pot integra cu sistemele de prevenire si protectie impotriva incendiilor, sistemele de securitate si alarmare la efractie si  sistemele de supraveghere video pentru sporirea gradului de siguranta al obiectivului protejat.

Utilizare:

– impiedica patrunderile neautorizate in anumite spatii si tine evidenta persoanelor care au acces in anumite incaperi;

– sisteme de pontaj/resurse umane;

– acces parcari cu management locuri libere, identificare/evidenta masini;

– separa compartimentele de incendiu si zonele de stingere, gestioneaza caile de evacuare in caz de incendiu.

Aplicatii:

– zone  industriale;

– companii, cladiri de birouri;

– domeniul hotelier;

– instituţii administrative si guvernamentale; 

– obiective strategice.  

Sistemele de control acces si/sau pontaj instalate de compania noastra se caracterizeaza prin usurinta in exploatare, grad ridicat de securizare, posibilitatea de personalizare in functie de cerintele beneficiarilor. Proiectarea si executia sunt facute de personal specializat, produse utilizate sunt de inalta calitate, cu tehnologie moderna.

error: Content is protected !!