Sisteme de stingere si limitare la incendiu

///Sisteme de stingere si limitare la incendiu
Sisteme de stingere si limitare la incendiu 2018-06-18T12:38:41+00:00
sisteme de stingere si limitare la incendiu

SISTEMELE DE STINGERE SI LIMITARE INCENDIU cuprind:

instalatii speciale, automate de stingere cu apa(sprinklere sau drencere, apa pulverizata, etc), precum si  instalatii de stingere a incendiilor cu gaze, spuma, pulbere

detecteaza, controleaza si sting/limiteaza incendiile fara interventia factorului uman.

instalatii de hidranti interior/exteriori, coloane uscate/ umede sunt utilizate de responsabili PSI sau pompieri in cazul izbucnirii unui incendiu.

Pentru a minimiza riscul producerii unui incendiu, este recomandat ca sistemele de stingere si limitare la incendiu sa fie interconectate cu sistemele de detectie si alarmare si desfumare la incendiu.

Aplicatii:

– hale industrial si spatii de productie;

– echipamente de telecomunicatii, tablouri electrice;

– camere server, data center;

– cladiri de birouri;

– centre comerciale;

 – hoteluri;

– arhive.
Instalarea este obligatorie pentru salvarea vietilor si protejarea bunurilor, obtinerea autorizatiilor si avizelor de securitate la incendiu, diminuarea cuantumului politei de asigurare.

Firma noastra asigura servicii de consultanta, asistenta tehnica pentru obtinerea avizelor si autorizatiilor de securitate la incendiu, proiectare, executie si verificari  cu personal scolarizat  ce detine certificate de competente profesionale in domeniu.

Pentru activitatile de instalare si intretinere detinem scule, utilaje si dispozitive specifice, care utilizate de personalul specializat asigura executia lucrarilor la o calitate superioara.

Detinem autorizatii pentru toate tipurile de servicii din portofoliu, care pot fi gasite la sectiunea Certificari.

error: Content is protected !!